Werking

Werking

Iedere handelaar, horeca uitbater, apotheker, … in Hamme kan kadobonnen van zijn/haar klanten als betaalmiddel in ontvangst nemen.

Het aanvaarden van de kadobon kost u niks. De waarde van de ontvangen kadobon, wordt u volledig terugbetaald waardoor het systeem zeer gebruiksvriendelijk is.
De handelaar houdt de kadobon(s) bij en kan deze tot uiterst 6 maand na vervaldatum indienen bij de dienst lokale economie voor terugbetaling.
De bedragen worden binnen de maand terugbetaald op het rekeningnummer van de handelaar.

Waarom zou ik meedoen?

Met de kadobon van Ondernemend Hamme worden alle inwoners van onze gemeente aangemoedigd om hun aankopen in eigen gemeente te doen. Dit concept levert zowel voor de klant als voor de handelaar een win-win situatie op. De klant kan met de kadobon van Ondernemend Hamme enkel in eigen gemeente aankopen doen.

Door het aanvaarden van de kadobon geeft u uw klanten een aangenaam voordeel, voelen zij zich gewaardeerd als klant en komen zij graag terug naar uw zaak.

Ik ben geen sponsor van Ondernemend Hamme. Mag ik dan kadobonnen aanvaarden?

Uiteraard!
Het is de bedoeling dat de kadobon in zoveel mogelijk zaken kan omgeruild worden. Sponsor zijn speelt hier geen rol. Hoe meer zaken dit initiatief dragen, hoe meer klanten we in Hamme kunnen houden.

Bent u toch geïnteresseerd om als sponsor de acties van Ondernemend Hamme te steunen? Kijk dan snel welke voordelen dit voor uw zaak biedt!

Wat moet ik doen als handelaar wanneer ik een kadobon ontvang van mijn klant?

  • Controleer of de kadobonnen geldig zijn (datum, echtheid)
  • Stempel de ontvangen kadobonnen onmiddellijk af met de stempel van uw handelszaak zodat deze enkel en alleen aan u kunnen worden terugbetaald
  • Hou de kadobonnen bij en bezorg ze samen met het afgifteformulier (in tweevoud) aan de dienst lokale economie