Nieuwe zaak

Wij vermelden gratis de naam van de (handels-)zaak, onderneming of praktijk, het adres, telefoon, fax, e-mail en website op de website van Ondernemend Hamme. U kan elke wijziging melden aan de dienst voor lokale economie via economie@hamme.be.

De bedoeling van vzw Ondernemend Hamme is onze gemeente opnieuw te laten bruisen, uitstraling te geven en economisch op de kaart te zetten. Daar profiteert iedereen van! Met de acties die de vzw op een professionele manier aanbiedt, hebt u onmiddellijk zichtbare return van uw bijdrage.

Acties en initiatieven met uitstraling het hele jaar rond, kosten evenwel handenvol geld. Ondernemend Hamme gelooft immers in gebundelde krachten. Met alle ondernemers samen staan we sterker. Niet alleen om actie te ondernemen, maar ook financieel. Want het gemeentebestuur van Hamme legt voor elke ledenbijdrage die wij ontvangen, hetzelfde bedrag bij. Zo kunnen we ons actiebudget verdubbelen, uw uitstraling vergroten en Hamme opnieuw economisch laten bruisen.

Uw lidgeld voor 2014 is dus niet alleen een investering in de toekomst van Hamme, maar ook in uw eigen toekomst. De 121 euro (incl. btw) betaalt zichzelf dubbel en dik terug. Om te beginnen ontvangt u een fiscaal attest, waarmee u de btw kunt recupereren. Via onze acties ontvangt u uw lidgeld in de loop van het jaar in de vorm van kadobons terug. Uw lidmaatschap kost u dus niks! Bovendien krijgt u nieuwe klanten over de vloer, geniet u van al onze acties en profiteert ook u van de steun van het gemeentebestuur.

Vrije beroepers of ondernemers die niet kunnen genieten van de acties, krijgen bij hun lidmaatschap onmiddellijk gratis kadobons ter waarde van 100 euro, die zij bij elke handelaar in Hamme kunnen inruilen.

Word vandaag nog lid van vzw Ondernemend Hamme en investeer in uw uitstraling en stort uw ledenbijdrage van 121 euro (incl. btw) op rekeningnummer BE62 751-2035663-61, met vermelding ‘naam van uw zaak - bijdrage vzw’.

Als u lid wenst te worden van Ondernemend Hamme, gelieve naast de betaling ook onderstaand invulformulier correct in te vullen. Daarna drukt u op verzenden.

Als toegetreden lid krijgt u uiteraard een aparte vermelding van uw gegevens op onze website.

captcha
COM_B2JCONTACT_RELOAD_ALT