Lancering online nieuwsbrief

Om het contact met alle ondernemers te verbeteren zal de dienst Lokale Economie op geregelde tijdstippen een online nieuwsbrief verzenden. Op deze manier wil het gemeentebestuur de Hamse ondernemers beter informeren en betrekken bij het beleid. Wie zelf relevante informatie wenst toe te voegen kan steeds terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., consulent lokale economie.

Lees verder

Jobbeurs "Een baan in eigen regio"

Net afgestudeerd of op zoek naar een andere job? Kom dan op dinsdag 16 september zeker naar de jobbeurs 'Een baan in eigen regio' op de Meulenbroeksite. Er zijn reeds meer dan 40 interimkantoren en bedrijven ingeschreven, waarvan al meer dan 12 uit Hamme en directe omgeving.

Lees verder

Hams Ondernemersevent

Op donderdag 4 december 2014 organiseert de gemeente Hamme, in samenwerking met Ondernemend Hamme, BusinessClub Zwaarveld, LVZ, Unizo en VOKA, het Hams Ondernemersevent. Tijdens deze avond wensen we alle handelaars en ondernemers samen te brengen rond het thema "Hedendaagse en toekomstige uitdagingen".

Lees verder

Starterspremie

Om het ondernemerschap binnen de gemeente extra te stimuleren lanceert het gemeentebestuur een starterspremie. Via een nieuw reglement kunnen handelaars die een nieuwe kleinhandels- of horecazaak opstarten binnen het kernwinkelgebied een éénmalige premie ontvangen. Het gaat hierbij om een premie van € 500 voor wie start en een premie van € 750 voor wie start in een leegstaand handelspand.

Lees verder

Project 'Hamme Aangekleed'

Deze week ging het project 'Hamme Aangekleed' officieel van start. Dit project wil de handelsleegstand in het centrum op een creatieve en unieke manier aanpakken. Via het bestickeren van de vitrines is een mogelijke winkelinvulling gecreëerd. De bedoeling is om geïnteresseerde ondernemers te overtuigen een zaak op te starten in deze panden.

Lees verder