Ondernemend Hamme?

Ondernemend Hamme is een unieke samenwerking tussen verschillende handelaarsverenigingen en de gemeente Hamme om de lokale economie te stimuleren en te ondersteunen.

Deze gemeentelijke vzw organiseert onder andere de jaarlijkse zomerbraderij en de kerstmarkt, beheert de Kadobon en plant acties om het economisch karakter van Hamme te versterken.

Lees verder

Kadobon

Sinds december 2008 brengt Ondernemend Hamme de kadobon uit in Hamme. Met de kadobon zorgen we ervoor dat onze inwoneres gestimuleerd worden om in eigen gemeente hun aankopen te doen.

Onder de slogan 'Winkelen in Hamme is een kado' willen we het gebruik van de kadobon verder promoten.

Lees verder

Recent Nieuws

08
mei

Zomerbraderij 30 juni

Op vrijdag 30 juni vindt de 20ste editie van de zomerbraderij plaats.
Naar aanleiding van deze jubileumeditie voorzien we een gratis deathride, boomklimmen en kinderboerderij.
In de Hoogstraat start om 19.30 u. een uniek jazzoptreden met Hammenaar Jordy Van Kerschaver begeleid door contrabas-saxofoon-drum, rond 22.00 u. is het de beurt aan coverband Slippery People. Beide optredens zijn gratis toegankelijk. In de Geemstraat vindt vanaf 19.30 u. een optreden plaats van 'Et Alors'.
Daarnaast kan je terecht bij de handelaars, marktkramers en verenigingen op het Marktplein, in de Kerkstraat, Hoogstraat en Geemstraat.
En verder: rommelmarkt, scoutshappening, open deuren bij de academie, digitaal atelier door JH 't Klokhuis, ....

DEELNEMEN?
BRADERIJ MARKTPLEIN: vraag het inschrijvingsformulier aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ROMMELMARKT HOOGSTRAAT: schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20
sept

Etal_Art

Etal'Arte is een initiatief van de gemeente Hamme, in samenwerking met ID+ Kunstcenter en met de financiele steun van de provincie Oost-Vlaanderen.

Wens je meer informatie over de kunstwerken? Klik dan op de handelaars hieronder.

Kapellestraat

Kerkstraat

Hoogstraat